Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Rahkaiset porkkanateeleivät (gluteeniton)




Teki mieleni tuoretta, lämmintä, ihanaa ja jotakuinkin terveellistäkin leipää - nopeasti. Päädyin testaamaan tällaista kokoonpanoa kaapista löytyvistä aineksista. Ja teempä kyllä toistekin.

Rahkaiset porkkanateeleivät (gluteeniton)

250 g maitorahkaa
noin 1,5 dl kauramaitoa (normimaitokin käy, mulla vaan sattui olemaan tuota kaapissa)
2 dl tattarijauhoja
2 dl kaurahiutaleita
160 g porkkanaraastetta
2 tl leivinjauhetta
1,5 tl suolaa

1. Uuni kuumenemaan 225 asteeseen,
2. Kuivat aineet sekaisin.
3. Joukkoon loput aineet ja sekoitus.
4. Muotoile leipäsiksi uunipelleille (8 kpl)
5. Paista uunissa noin 15 min.


Olin malttamaton ja laitoin liian kuuman leivän päälle voin,
joten se ehti kuvatessa sulaa hiukka liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti