Appelsiinilotta kevyemmin
3-4 appelsiinia
500 g maitorahkaa
5 liivatetta (4 saattaaisi myös riittää)
makeutusainetta maun mukaan
(vaniljajauhetta)
1. Laita liivatteet kylmään veteen.
2. Kuori appelsiinit.
3. Leikkaa kaksi tai kolme appelsiinia ohuiksi viipaleiksi. Vuoraa viipaleilla kulho.
4. Leikkaa loput appelsiinit pieniksi paloiksi.
5. Sekoita maitorahkojen sekaan pieniksi kuutioidut appelsiinin palat ja makeutusainetta makusi mukaan. (lisää hieman vaniljajauhetta).
6. Kuumenna tilkka vettä, ja sulata liivatelehdet siihen.
7. Kaada ohuena nauhana samalla sekoittaen rahka appelsiiniseokseen.
8. Kaada kulhoon, joka on vuorattu appelsiiniviipaleilla.
9. Nosta jääkaapiin jähmettymään ainakin 4 tunniksi, mielellään pidemmästikin.
10. Kumoa lautaselle.
11. Leikkaa paloja veitsellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti