Sivut

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kinderpiirakka minttutvistillä (gluteeniton)



Ohje löytyy kinderpiirakkaan täältä. Olen tehnyt tätä kinderpiirakkaa ennenkin, mutta eilen sain loistoidean lisätä kreemin sekaan piparminttuaromia sekä hieman vihreää väriä korostamaan sitä minttuutta :)

Kreemissä oli siis noin 1 - 1,5tl piparminttuaromia ja lisäksi vihreää väriä. Ja nämä lisätään valmiiseen kreemiin. Minttuaromia kannattaa lisäillä vähän kerrallaan ja maistella kreemiä välissä.

Suosittelen lämpimästi.

Kinderpiirakan leikkaamisen muutama ohje. Ennen paloiksi leikkaamista ota piirakka huoneenlämpöön ajoissa. Noin 15 min ennen. Huuhtele terävä tasalaitanen veitsi kuuman veden alla, kuivaa ja leikkaa piirasta. Toista veitsen huuhtelu ja kuivaus jokaisen leikkauksen välissä. Työlästä ehkä, mutta tulee nättejä paloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti