Valkosuklaa-sitruunamuffinit kera kuorrutteen
1,75 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhoa
ripaus suolaa
50 g voita
100g sitruunalimerahkaa (arla keittiö)
1 muna
60 g pieneksi hakattua valkosuklaata
kuorrute
100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g voita
200 g tomusokeria
75 g valkosuklaata
vihreää elintarvikeväriä
koristeluun 1 pss cloettan suklaarakeita
1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Sulata voi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
4. Sekoita toisessa kulhossa sulatettu voi, muna ja sitruunalimerahka.
5. Yhdistä jauhot ja rahkaseos. Sekoita tasaiseksi. Älä vatkaa.
6. Lisää taikinaan lopuksi valkosuklaa.
7. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista uunissa noin 25 minuuttia.
8. Sillä välin kun muffinit jäähtyy, valmista kuorrute.
9. Sulata valkosuklaa.
10.Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään murumaiseksi seokseksi.
11. Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa ilmavaksi.
12. Lisää valkosuklaa ja vatkaa tasaiseksi. LIsää vihreää väriä.
13. Siirrä kuorrute pursotinpussiin, jossa ruohotylla, ja pursota heinäkasat muffinien päälle. Koristele vielä suklaarakeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti