Sivut

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Tervanmakuiset suklaakonvehdit


Tervanmakuiset suklaakonvehdit (15 kpl)

150 g maitosuklaata
100 g valkosuklaata
noin 30 g tervapastilleja (Lidl)
0,5 dl kermaa
1 tl glukoosisiirappia
1 tl voita

1. Vala konvehtikuoret temperoidusta maitosuklaasta.
2. Pilko valkosuklaa muruiksi ja laita kulhoon.
3. Laita tervapastillit useampaan pakastepussiin ja hakkaa vasaralla muruiksi.
4. Kiehauta kattilassa kerma, siirappi ja voi, ja kaada kuuma seos valkosuklaan päälle ja sekoita, kunnes täyte on tasaista. Sekoita joukkoon tervapastillirouhe
5. Anna täytteen jäähtyä vähintään 35 asteiseksi.
6. Kaada seos pursotinpussiin ja täytä kuoret niin, että mutama milli jää tyhjää kuorien yläosaan, jotta pohja kiinnittyy.
7. Anna jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa kunnolla (vähintään noin tunti jääkaapissa)
8. Vala konvehdeille

pohjat  temperoidusta maitosuklaasta.
9. Anna pohjan jähmettyä ja irrota konvehdit sen jälkeen muoteistaan.


Näitä käytin täytteessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti