Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Gluteenittomat suklaahippumurokeksit

Nämä keksit olivat nam! Yritin näitä pursottaa pursotinpussista, mutta olin jättänyt suklaat liian suuriksi paloiksi minun tylliini nähden, joten lopulta otin tyllan pois puristelin pussista suoraan kasoja pellille. Aika kivan näkösiä tuli näinkin :)


Gluteenittomat murokeksit

200g voita
100 g sokeria
1 kananmuna
300g vaaleita gluteenittomia jauhoja (käytin semperin fin mix)
3 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
100 - 150 g tummaa suklaata.

1. Laita uuni kuumenemaan 150 - 175 asteeseen.
2. Leikkaa suklaa pieniksi murusiksi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
4. Vatkaa pehmennyttä voita ja sokeria hetken aikaa.
5. Vatkaa voivaahdon joukkoon kananmuna.
6. Lisää kuivat aineet ja jatka vatkaamista, kunnes taikina on tasaista ja kunnolla sekaisin.
7. Siirrä taikina pursotinpussiin ja pursota leivinpaperilla peitetylle pellille pikkuleipiä.
8. Paista noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti