Mutta nopeasti tämäkin katoaa :) Ei se siis pahaa ole.
Siemennäkkäri 2
3 kanamunaa
1 dl seesaminsiemeniä
1,75 auringonkukansiemeniä
0,5 dl rouhittuja pellavansiemeniä
1 dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
1 tl suolaa
2 rkl semperin vaaleaa jauhoseosta tai muuta gluteenitonta jauhoa
1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Laita uunipellille leivinpaperi ja levitä taikina paperin päälle ohueksi tasaiseksi levyksi.
Helposti tasaisen levyn saat, laittamalla massan päälle leivinpaperin ja kaulimalla pehmeästi sen päältä, Sitten vain paperi varovasti pois.
4. Paista uunissa noin 25 minuuttia.
5. Leikkaa levy heti paloiksi ja jäähdytä ritilän päällä.
Mä en oo vielä koskaan tätä kokeillut, mutta ehkäpä joskus on kokeiltava kun kaikki tästä tuntuu tykkäävän :D
VastaaPoistaSuosittelen lämpimästi. Epäilevä miehenikin tykästyi siemennäkkäriin ja jopa pyysi, että tekisin sitä lisää :)
Poista