Sivut

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Vuohenjuusto-sienimuffinit (gluteenittomat)


Iltapala-muffineiksi näitä tein. Vuohenjuustoa olisi ehkä riittänyt pienempikin pala, mutta kun se on niin hyvää.

Vuohenjuusto-sienimuffinit (gluteeniton)

1 dl kuivattuja sieniä (pieneksi murkattuna)
4 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl suolaa
3 rkl pestoa
2 kananmunaa
200 g kermaviiliä
0,5 dl oliiviöljyä
noin 180 g vuohenjuustoa

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Sekoita kuivatut sienet, jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
3. Sekoita kermaviili, öljy, kananmunat ja pesto.
4. Lisää kuivat aineet kermaviili-muna -seokseen. Sekoita.
5. Jaa taikina muffinivuokiin ja paina jokaiseen muffiniin pala vuohenjuustoa.
6. Paista noin 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti