Pohjat on tehty 0,7 ohjeella, joka löytyy täältä, ja kerrokset värjätty wiltonin pastavärien avulla.
Mä tein pohjat yhteensä 15 munasta. Punnitsin ne, ja jaoin sen neljään. Neljännes kerrallaan tein pohjat, jotka värjäsin, ja yhdestä neljänneksestä tuli aina molempien kakkujen yksi kerros. Huh, olipa hankalasti selitetty. Ehkä ymmärsitte? Jos ette, kysykää. Koitan olla selkeämpi. Kakut tein 22 senttisiin vuokiin.
Täytteeksi tein ihanaa vaniljaista täytettä. Mä taisin rakastua tähän. Ja voisin syödä tätä sellaisenaan.
Vaniljatäyte
Täyte riittää kahden 22 senttisen kakun kolmeen väliin.
7dl kuohukermaa
1 rkl sokeria
vaniljatankoa jauhettuna
675 g vaniljavanukasta (5 purkkia pirkan kermaista vaniljavanukasta)
200 g vaniljatuorejuustoa
n. 1 dl vaniljakreemijauhetta
1. Mittaa kulhoon kerma ja sokeri ja vatkaa ne vaahdoksi.
2. Lisää vanukas ja tuorejuusto ja vaniljatankoa myllystä. Sekoita.
3. Lisää vaniljakreemijauhetta, kunnes täyte jämäköityy.
4. Laita kakun väliin. (tarvittaessa voit laittaa hetkeksi jääkaappiin jämäköitymään ennen kakun väliin laittoa. Kreemijauhe jämäköittää täytettä kylmässä lisää)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti