Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Appelsiinilla maustettu kaura-rahkakakku



Tällainen syntyi, kun oli taas kaappiin jäänyt rahkaa vanhaksi menemään.


Appelsiinilla maustettu kaura-rahkakakku

2 kananmunaa
3 dl sokeria
1 dl öljyä
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl ruokasoodaa
250 g maitorahkaa
1 pienen appelsiinin mehu

Vuokaan:
voita
kaurahiutaleita

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Voitele ja kaurahiutaloi kakkuvuoka
3. Purista appelsiinin mehu.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään.
5. Lisää kuivien aineiden joukkoon loput aineet ja sekoita tasaiseksi.
6. Kaada vuokaan ja paista uunissa noin 30 - 40 minuuttia.
7. Anna jäähtyä hetki vuoassa ennen kumoamista.


2 kommenttia:

  1. Kaikenlaista ihanaa täältä löytyykin! Googletin gluteeniton leivonta, koska päätin taas alkaa välttää gluteenipitoista viljaa parhaani mukaan. Keliakiaa minulla ei ole, mutta gluteeni muuten turvottaa ja aiheuttaa vatsavaivoja. Sinullahan on blogissasi vaikka mitä, linkitän omaani, jos sopii - löydän helpommin takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos täältä löytyy jotain mieleistä :)

      Poista