Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Suklaiset wilhelmiina-keksit (gluteenittomat)



Suklaiset wilhelmiina-keksit:

200g voita
1 keltuainen
2 dl sokeria
reilu 2 rkl siirappia
6 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
vajaa 1 rkl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta

Laita uuni kuumenemaan 175 - 200 asteeseen.
Sekoita jauhot, sooda, kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
Vatkaa toisessa astiassa pehmeä voi, keltuainen, sokeri ja siirappi vaahdoksi.
Lisää voivaahdon joukkoon jauhot.
Tee pellille leivinpaperin päälle pellin pituisia tankoja. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa. (Mie tein kaksi pellillistä. Molemmilla pelleillä 3 tankoa.)
Paista uunissa noin 15 min.
Leikkaa lämpiminä paloiksi. Perinteisesti wilhelmiinat leikataan vinoittain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti