Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Gluteenittomat toscapullat

Gluteenittomat toscapullat

1 annos gluteenitonta pullataikinaa
100 g mantelilastuja
100 g voita
1 dl sokeria
2 rkl maitoa
1,5 rkl gluteenitonta jauhoseosta.

1. Tee pullataikina ohjeen mukaan.
2. Mittaa muut aineet kattilaan, kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos kiehahtaa.
3. Kaulitse taikina levyksi, ja levitä noin 2/3 täytteestä levyn päälle.
4. Kääri levy rullaksi, ja leikkaa noin 18 palaan.
5. Nosta palat pellille leikkuupinta ylöspäin ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan (225 asteeseen).
6. Voitele pullat munalla ja nostele jokaisen pullat päälle vähän täytettä.
7. Paista uunissa noin 10 - 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti