Sivut

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sienitäytteinen munakasrulla

En ole ihan varma, että passaako tämä leivontablogiin, mutta kyllähän tää jollakin tasolla leivonnaiselta ainakin näyttää.

Muokkasin löytämiäni ohjeita eika raakalla kädellä, joten ne oli lähinnä suuntaa antavia kaikki.

Tällä tästä minusta tuli oikeinkin oiva.


Munakasrulla sienitäytteellä

5 kananmunaa
Nauti esimerkiksi näin.
1 dl vettä
1 dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
200 g raejuustoa
suolaa
pippurisekoitusta

Täyte
1 litra tuoreita suppilovahveroita
2 tl voita
1 punasipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
2,5 dl sipulinmakuista kermaa
1 iso porkkana
200 g juustoraastetta
suolaa
pippurisekoitusta

1. laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
2. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää muut aineet ja sekoita.
3. Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista noin 20-25 min.
4. Valmista täyte levyn ollessa uunissa.

Uunista otettu pohja
5. Puhdista sienet ja paista pannulla vesi pois.
6. Lisää pannulle voi ja sipulit pilkottuna.
7. Raaste porkkana karkeaksi raasteeksi ja lisää joukkoon.
8. Paista kunnes sipulit ovat saaneet vähän väriä ja porkkana hieman pehmennyt.
9. Lisää mausteet ja sipulinmakuinen kerma. Keittele kasaan.

Valmis täyte
10. Kumoa kypsä levy leivinpaperin päälle ja levitä täyte levylle. Ripottele puolet juustoraasteesta.


Kumottu pohja
Täyte levitettynä

11. Rullaa rullaksi kuten kääretorttu leivinpaperin avulla ja ripottele pintaan juustoraastetta.

Rullattuna, ei vielä uudelleen paistettu
12. Paista uunissa vielä, kunnes juustoraaste on saanut kauniin värin.

Valmis rulla
13. Nauti joko lämpimänä tai kylmänä. Minusta oli erinomaista seuraavana päivänä jääkaappi kylmänä ja toisaalta heti tuoreeltaan uunista otettuna ja lämpimänä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti