Baileyspasha
250 g maitorahkaa
1 dl baileys kermalikööriä
75 g voita
1 dl sokeria
1 dl kermaa
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
noin 50 g tummaa suklaata rouhittuna
En omaa pashamuottia, niin valutin omani kahdessa kahvisiivilässä, jotka oli vuorattu suodatinpaperilla
1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää vaahdon joukkoon baileys ja kaakaojauhe (siivilän läpi)
3. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa.
4. Lisää kermavaahto muiden aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
5. Sekoita joukkoon lopuksi suklaarouhe - jätä osa pashan koristeluun.
6. Laita pasha valumaan suodatinpapereilla vuorattuihin kahvisiivilöihin, (jotka asetat joidenkin kippojen päälle, joihin valuu ylimääräinen neste)
7. Laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi, mielellään yön yli.
8. Kumoa pasha lau
taselle, poista suodatinpaperi ja koristele suklaarouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti