Sivut

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Valkosipuliset krutongit (gluteeniton)

Voileipäkakkua tehdessä jäi paahtoleivän reunapalat yli. Hyödynsin ne krutonkien muodossa.



Valkosipuliset krutongit (gluteeniton)

Gluteenittomia paahtoleipäkuutioita (hyödynnä esim.voileipäkakkua tehdessä ylijääneet reunapalat)
noin  2 rkl oliiviöljyä
1 yksikyntinen valkosipuli
ripaus suolaa

1. Pilko valkosipuli ihan pieneksi.
2. Sekoita valkosipuli oliiviöljyn sekaan ja anna maustua.
3. Laita paahtoleipäkuutiot kippoon ja kaada öljy-valkosipuliseos päälle. Sekoita.
4. Kumoa leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista 225 asteessa uunissa noin 10 - 15 minuuttia.
5. Nauti esim.salaatin lisukkeena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti