Tässä kanan nokka ei ole vielä kiinnittynyt, niin se tarvitsee tukea. |
Kakku on tehty pupukakun kanssa samoista elementeistä, mutta hieman eri tavoin.
Ohje pohjaan ja täytteisiin täällä.
Miten kakku tehdään?
Ota muovikippo, ja vuoraa se tuorekelmulla. Leikkaa kakkupohjista kulhon pohjan kokoinen pala. Aseta astian pohjalle ja kostuta. Lisää päälle täytettä. Seuraavaksi taas astian sen hetkisen "pohjan" kokoinen pala kakkupohjaa, kostutus ja täyttö. Toista kunnes astia kulho on täynnä. Päällimmäiseksi tulee jäädä kakkupohja.
Laita jääkaappiin yön yli.
Kaiverra kakkuun kolo, ja täyta se pääsiäisrakeilla. Aseta kulhon päälle lautanen ja käännä kulho ympäri. Poista kelmut.
Kuorruta kakku sokerikreemillä. Käytin linkin alta löytyvää kinuskikissan ohjetta.
Koristeluun käytin keltaista sokerimassaa 250 g.
Kaulitse sokerimassa ohueksi ja ota pyöreällä pienehköllä muotilla paloja ja asettele kakkuun vieriviereen alhaalta ylöspäin. Ylemmät kerrokset menevät hieman limittäin, mutta alimman itselaitoin niin, että ympyröiden reunat koskettivat toisiaan.
Nokka on riisimuromassaa, joka on päällystetty sokerimassalla. Keltaisella, joka punaisen pastavärin avulla sai oranssin sävyn.
Silmiin tarvitsee hieman valkoista sokerimassaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti