Sivut

torstai 26. helmikuuta 2015

Valkosuklaa-turkinpippurikonvehdit


Ei tarvitse olla joulu, että voi tehdä ja syödä suklaakonvehteja. Eikä suklaakonvehtien teon tarvitse olla edes vaikeaa.

Tein valkosuklaisia konvehteja ja sitruunaisia valkosuklaakonvehteja, jotka molemmat maustoin turkinpippurirouheella.

(sitruunaiset) valkosuklaaturkinpippurikonvehdit (n.24 konvehtia)

130 g valkosuklaata (panda)
100 g sitruunavalkosuklaata (fazer lemon)
noin 3 rkl turkinpippurirouhetta

1. Ota ensin käsittelyyn tavallinen valkosuklaa ja temperoi se (täällä on hyvät ohjeet temperointiin.)
2. Lisää joukkoon vähän vajaa 2 rkl turkinpippurirouhetta ja sekoita.
3. Lusikoi seos pakastepussiin.
4. Leikkaa pussista yksi kulma auki ja pursota suklaa konvehtimuotteihin.
5. Kopauta muottia muutama kerta pöytää vasten ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
6. Toimi samoin sitruunavalkosuklaan kanssa - lisää sinne loput turkinpippurirouheesta.



3 kommenttia:

  1. Valkosuklaata ja turkinpippuria - NAM! Testaukseen menee ehdottomasti.

    VastaaPoista