Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Apua kaivataan.

Kaipailisin apuja. Palaan leivontahommiin viimeistään ensi viikon lopulla ja pääni on täynnä ideoita. En millään osaa päättää, että mikä maku parhaiten passaisi tumman oluen ja suklaan kanssa. Mitä mieltä sinä olet? Olisiko se valkosuklaa? Daim? Joku marja? Jotain muuta? Olisi kiva jos kommentoisit joko tähän tai sitten facebook-sivulleni täällä.

2 kommenttia:

  1. Tuli ihan heti mieleen Marian resepti jota mun on pitänyt kokeilla! :)
    http://marianpienileipomo.blogspot.fi/2013/02/guinness-kakku.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista Taru :) Mulla on semmonen visio täytekakkutyyyppisestä ratkaisusta ja pohdiskelen siihen täytettä. Nyt EHKÄ oon jo päätökseni tehny, että mitä kokeilen. Vaikka kakku on menossa vaan perhepiiriin, niin rajoittavia tekijöitä on aikalailla. Ja toivoin, että saisin tähän jotain ideoita.
      Vielä on aikaa. Ensi viikonlopuksi kakku syntyy. Josko jokunen vielä jotain ehdottelis. Facebookin puolella muutama ehdotus tulikin :)

      Poista