Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

feta-pestopiirakka


Feta-pesto -piirakka

Pohja:
150 g voita
½ tl suolaa
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl basilikaa silputtuna
½ dl vettä

Täyte:
200 g salaattijuustokuutioita
noin 5 aurinkokuivattua tomaattia paloiteltuina
2 dl ruokakermaa
1 dl vihreää pestokastiketta
3 kananmunaa
reilusti emmental-mozzarella juustoraastetta

Nypi voi jouhojen ja suolan kanssa. Lisää basilika, ja vesi. Taputtele taikina piirasvuokaan ja paista pohjaa 200 asteessa noin 10 min.

Ripottele pohjan päälle salaattijuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita munat, kerma, pesto ja juustoraaste. Kaada pohjan päälle. Jatka paistamista vileä noin 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti