uunista oton jälkeen |
Helpot ja mehevät suklaarouhemuffinit (gluteeniton) (n. 14 kpl)
maitosuklaamuffini |
3,5 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
0,5 rkl leivinjauhetta
100g voita
150g maustamatonta jogurttia
2 munaa
noin 40 g valkosuklaata
noin 40 g maitosuklaata
valkosuklaamuffini |
2. Rouhi suklaat. Mutta älä sekoita niitä keskenään.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
4. Sulata voi, ja sekoita toisessa kulhossa voisula, jogurtti ja munat keskenään.
5. Yhdistä kuivat aineet voimunaseokseen. Sekoita tasaiseksi. - älä vatkaa.
6. Jaa taikina puoliksi, ja lisää toiseen puolikkaaseen maitosuklaa ja toiseen valkosuklaa.
7. Jaa taikina vuokiin, ja paista uunissa keskitasolla noin 25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti