Sivut

torstai 19. maaliskuuta 2015

Passiontäytteiset suklaakonvehdit



Passiontäytteiset suklaakonvehdit (15 kpl)

150 g maitosuklaata
100 g valkosuklaata
3 passiohedelmää
0,5 dl kermaa
1 tl glukoosisiirappia
1 tl voita

1. Vala konvehtikuoret temperoidusta maitosuklaasta. mm. kinuskikissalta löytyy täältä temperointiohjeet.
2. Pilko valkosuklaa muruiksi ja laita kulhoon.
3. Kaavi passiohedelmistä sisus ja siivilöi mehu.
4. Kiehauta kattilassa kerma, siirappi, voi ja passiohedelmämehu ja kaada kuuma seos valkosuklaan päälle ja sekoita, kunnes täyte on tasaista.
5. Anna täytteen jäähtyä vähintään 35 asteiseksi.
6. Kaada seos pursotinpussiin ja täytä kuoret niin, että mutama milli jää tyhjää kuorien yläosaan, jotta pohja kiinnittyy.
7. Anna jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa kunnolla (vähintän noin tunti jääkaapissa)
8. Vala konvehdeilla pohjat  temperoidusta maitosuklaasta.
9. Anna pohjan jähmettyä ja irrota konvehdit sen jälkeen muoteistaan.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tosi herkulliselta yhdistelmältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikein toimiva. Tuo tervatäytteinen tosin tuntui olevan enempi vielä kaikkien suosikki :) Ehkä itsekin tykkäsin siitä hitusen enemmän.

      Poista