(Pyydän anteeksi teko-ohjeen hieman epätarkkoja ohjeistuksia ja kännykkäkameran kuvia.)
Gluteenittomat tortillaletut (6-8 kpl)
1 dl polentajauhoja eli maissisuurimoita
2,5 -3 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
suolaa
2 rkl öljyä
2 dl kädenlämmintä vettä
Ei niin kauhean nättejä, mutta ihan hyviä. |
jauhoja
1. Sekoita polenta ja gluteeniton jauhoseos ja muutama ripaus suolaa keskenään.
2. Lisää jauhon joukkoon öljy ja vesi ja sekoita tasaiseksi.
3. Levitä pöydälle jauhoja, ja kumoa taikina siihen. Jaa 6-8 osaan.
4. Kuumenna pannu erittäin kuumaksi.
5. Kaulitse 1 osa kerrallaan ohueksi tortillaletuksi (kaulitsemisvaiheessaa voi tarvita melko laillakin jauhoja, mutta mitä vähemmän tarvitset, sitä pehmeämpiä tortilloista tulee). Nosta kaulittu lettu kaulimen avulla kuumalle pannulle ja paista molemmilta puolilta kunnes se saa ehkä muutaman ruskean pilkun.
6. Edellisen lettusen paistuessa voit kaulita seuraavaa.
7. Kääräise paistetut letut ensin folioon ja sitten vielä pyyhkeseen, että pysyvät pehmeinä.
Tunnelmointi kuva eiliseltä. Mie niin rakastan kynttilöitä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti