Sivut

maanantai 8. syyskuuta 2014

Mustikka-kauramuru -muffinit (gluteeniton, maidoton)


Pitkästä aikaa leipomassa jotakin uutta blogiin :)

Aika hyviä tuli. Muffiniohje on myllyn parhaalta vähän muunneltuna ja muruseos kinuskikissalta.

Mustikka-kauramuru -muffinit (15-20 kpl)

3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
Muffinit ennen uunia
2 tl vaniljasokeria
4 dl mustikoita
1 dl soijavalmistetta (jogurtin tapaista)
1 dl öljyä
2 kananmunaa

Kauramuruseos:

50 g maidotonta margariinia
1 dl sokeria
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita tai kookoshiutaleita

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet.
3. Lisää kuivien aineiden joukkoon muut aineet hyvin sekoittaen.
4. Jaa taikina muffinivuokiin.
5. Valmista muruseos sulattamalla margariini ja lisämällä muut aineet.
6. Lusikoi muruseos muffinien päälle.
7. Paista uunissa noin 15 -20 min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti