Sydänsurujen kakku
5 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
vajaa 1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl soodaa
150 g voita sulatettuna
250 g maitorahkaa
0,5 dl maitoa
2 kananmunaa
Koristeluun:
noin 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
reilu 0,5 dl tomusokeria
muutama ruokalusikka kahvia
Maraboun minttukrokantti-suklaata
strösseliä
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Voitele ja korppujauhota vuoka.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
4. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
5. Paista uunissa noin 50 min
6. Anna kakun jäähtyä.
7. Sekoita tomusokeri ja kaakojauhe. LIsää kahvia, kunnes kuorrute on sopivan juoksevaa. Levitä kakun päälle.
8. Sulata suklaa, ja levitä toisen kuorrutteen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti