Sivut

lauantai 24. toukokuuta 2014

Gluteenittomat suklaakeksit

Aion tehdä muutaman juustokakun tuossa ensi viikolla. (Niistä lisää sittemmin.) Toiseen tarvitsen suklaisia keksejä ja kokeilin tänään tällaisia. Nämä ovat hyviä. Maistoin yhen. Salaa. Niin, ettei mun dieettini huomannut.

Rakenne on hieman hauras, mutta muuten oivia keksejä siis.

Anteeksi tämä ei-niin-hyvä kuva.
Gluteenittomat suklaakeksit

200 g voita
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
4 rkl nesquik-kaakaojauhetta
3 dl gluteenittomia jauhoja
100g tummaa leivontasuklaata

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Rouhi suklaa.
3. Jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.
4. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyt voi ja sokeri vaahdoksi.
5. Vatkaa joukkoon muna, ja lisää kuivat aineet vähitellen taikinaan.
6. Sekoita joukkoon rouhittu suklaa.
7. Pyörittele taikinasta palleroita pellille ja paista uunissa ylätasolla noin 8 min.
8. Jäähdytä ritilän päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti