Sivut

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Piparminttuinen valkosuklaafudge

Joulun alla tein tätä ja koristelin punaisella värillä. Nyt ihanaan kesäiseen ilmeeseen puin nämä fudget käyttämällä keltaista ja vihreää väriä.

Tein näitä samalla kun tein myös rocky road -fudgea. Puolet kondensoidusta maidosta käytin siihen, loput näihin.

Piparminttuinen valkosuklaafudge

noin 200g (puolet tölkistä) kondensoitua maitoa
250g valkosuklaata
1-2 tl piparminttuaromi
keltaista ja vihreää koristelugeeliä

1. paloittele suklaa ja laita se kattilaan kondensodun maidon kanssa.
2. Kumenna maitoa ja suklaa koko ajan sekoittaen kunnes suklaa on täysin sulanut maitoon.
3. Lisää piparminttuaromi. Maistele mikä on makuusi sopivasti. Sekoita
4. Levitä leivinpaperin päälle.
5. Puristele pinnalle pämäääräsiiä kuvioita koristelugeeleillä, ja sekoita pintaa vielä hammastikun avulla.
6. Laita päälle toinen leivinpaperi, tasoita fudgen pinta, ja siirrä jääkaappiin kovettumaan.
7. Poista toinen leivinpaperi kovettuneen fudgen päältä, ja leikkaa fudge paloiksi.


2 kommenttia:

  1. Omatekoset fudget on kyllä ihan mun lemppareita ♥ Ihanan näkösiä nämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omatekosten fudgejen yksi hieno piirre on se, että ne on kivan helppoja tehdä.
      Ja kiitos :)

      Poista